• 2021/01/18
  • Categorie: drinkwater

Gefilterd drinkwater, thuis of op het werk


Drinkwatersystemen met bidons, die kennen we al wel. Maar wat als je permanent kan beschikken over gekoeld en gefilterd water, zonder onderbreking? Met een waterkoeler die is aangesloten op de waterleiding kan je altijd fris en gefilterd water drinken. Met één druk op de knop. En zonder gezeul met zware bidons.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een drinkwatersysteem dat werkt met leidingwater. Om te beginnen: je beschikt permanent over gefilterd en gezuiverd drinkwater. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels: dat kies je zelf.

Maar daarbij blijft het niet. Een drinkwatersysteem met gefilterd leidingwater heeft een lage impact op het milieu. Logisch: er zijn geen plastic bidons om te vervoeren, te stockeren, te reinigen of te recycleren. En natuurlijk ook geen flessen van plastic of glas. Resultaat: je verkleint de afvalberg, en niet zo’n klein beetje.

Gezonder en goedkoper

Omdat het zo makkelijk is en zo weinig moeite kost, ga je bijna automatisch meer water drinken. Dat is goed nieuws voor je gezondheid. En voor je portemonnee, want gefilterd leidingwater is veel, veel goedkoper dan bronwater uit een fles.

Daarmee zijn we meteen beland bij een niet te onderschatten voordeel: lage en perfect beheersbare kosten, zowel bij je thuis als op het werk. Geen wonder dat steeds meer gezinnen en bedrijven deze systemen ontdekken.

Italiaans design

TapWat heeft de perfecte oplossing voor elke omgeving, thuis, in de showroom of op het werk. De mooie TapUp-waterkoeler is ideaal voor thuis, terwijl de fraaie TapFloor het uitstekend doet in elke showroom of kantooromgeving.

Ook het TapIn-systeem, aangesloten op een aangepaste keukenkraan, is bij uitstek geschikt voor thuis. De vrijstaande automaten van de functionele Gullfoss-serie doen het dan weer uitstekend in elk bedrijf.


Interesse in onze systemen?

Tapwat Logo
Sprankelend optimisme
Je dorst lessen zonder gedoe? Tapwat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater.

Volg ons ook op

Contact