• 2021/01/29
  • Categorie: drinkwater

7 redenen om deel te nemen aan Tournée Minérale


Een maandje enkel water? Neem deel aan Tournée Minérale en ontdek het heilzame effect van water op je lichaam.

1. Betere nachtrust

Met een glaasje op lijk je makkelijker in slaap te vallen. Je slaap is echter oppervlakkig en onrustig, waardoor je niet echt topfit wakker wordt. Door je slaapmutsje te vervangen door een lekker glaasje water haal je dus meer uit je nachtrust.

2. Meer energie

Het kost je lichaam energie om alcohol te verwerken, waardoor je ook overdag minder scherp voor de dag komt. Regelmatig water drinken doet wonderen voor je focus. Je hebt meer energie en kan ook je inspanningen langer volhouden.

3. Gezond gewicht

Alcoholhoudende dranken, zeker die met suiker, doen je weegschaal doorslaan naar de verkeerde kant. Een gezond dieet, genoeg beweging en voldoende waterconsumptie brengen je al snel een eind in de goede richting.

4. Stralende huid

Geen enkele dure nachtcrème heeft zo’n positief effect op je huid als regelmatig een ferme slok water. Alcohol droogt uit, terwijl water je huid laat stralen!

5. Goed voor je budget

Het spreekt voor zich dat water uit de kraan goedkoper is. Als je een installatie zoals TapWat gebruikt, kan je er nog extra  van genieten. Lekker, gezond en goed voor de portemonnee!

6. Bespaar tijd

Wakker worden na een avondje doorzakken, we weten allemaal wel hoe dat voelt. Sommigen overkomt het echter meer dan hen lief is. Zo’n verloren zaterdag of zondag is toch zonde van de tijd. 

7. Verbeter je gezondheid

Onderzoek heeft aangetoond dat een “alcohol-pauze” een heilzaam effect heeft op je gezondheid. Deelnemers aan Tournée Minérale matigen ook vaak na de actie hun alcoholconsumptie. Waag je dus aan een maandje water drinken en ervaar zelf het effect!Ben je ook klaar met flessenwater ?

Goed zo! TapWat helpt je aan lekker en duurzaam drinkwater.
Zuiver drinkwater bij jou thuis of op kantoor? Laat je gegevens achter en we helpen je z.s.m. verder.
Tapwat Logo
Sprankelend optimisme
Je dorst lessen zonder gedoe? Tapwat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater.

Volg ons ook op

Contact