Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Vaarwel flessenwater

Flessenwater halen, zo’n zware bakken of pakken van zes waterflessen. Elke week opnieuw, want om gezond te blijven moeten we veel water drinken. Maar hé, het kan ook anders. TapWat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater dat niet uit waterflessen komt. Lekker van de kraan op kamertemperatuur, fris of met bruis en zonder het gedoe van flessenwater.

 

Doe mij maar een water dispenser 

Handiger dan waterflessen

Waterflessen versus een water dispenser – die discussie willen we voorgoed de wereld uit helpen. Het onhandige gezeul met sixpacks of zware waterbidons en bakken vol waterflessen is voorgoed verleden tijd. Een TapWat-toestel is je snelste en makkelijkste weg naar zuiver drinkwater, rechtstreeks aangesloten op de waterleiding in je woning, kantoor of bedrijf. Goed voor non-stop gefilterd drinkwater. Je boekt dus winst ten opzichte van waterflessen.

 

Ecologischer dan flessenwater

Duurzaamheid is key in onze leefwereld. En daar willen we allemaal een steentje aan bijdragen, toch? Vervuilende plastic of glazen waterflessen zijn dan niet de meest ecologische keuze. Water uit een water dispenser is dat wel, en dit is waarom:

 

  • Lage impact op het milieu
  • Werkt met bestaande waterleiding
  • Geen plastic bidons om te vervoeren, stockeren, reinigen of recycleren
  • Geen waterflessen om mee te zeulen en te recycleren
  • Geen duur bronwater in glazen waterflessen of flessen van plastic
  • Lage en perfect beheersbare kosten ten opzichte van waterflessen

 

Nu is het aan jou: weg met die waterflessen

Je merkt het: water tappen uit een water dispenser is niet alleen eenvoudiger, maar ook duurzamer dan het drinken uit glazen waterflessen. TapWat werkt met wat er al is: het uitstekende waterleidingnet in ons land, dat drinkwater van prima kwaliteit tot bij jou brengt, via een mooi toestel. Weg met waterflessen dus. Maak de switch naar sprankelend optimisme.

 

Ook op zoek naar een duurzaam alternatief voor flessenwater? 

 

Contacteer ons

Een TapWat-toestel is het makkelijkste en duurzaamste alternatief voor flessenwater.