Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Waterkoeler voor de horeca

Zware bakken sleuren en frigo’s aanvullen met glazen flessen, dat is verleden tijd. Tenminste als je een TapWat-waterkoeler aanschaft voor je horecazaak. Non-stop heerlijk drinkwater voor je zaak. Eenvoudig, met één druk op de knop van je waterkoeler voor de horeca. Schol! Doe ze nog eens vol.

 

Bekijk onze professionele waterkoelers voor de horeca 

Duurzaam klinken met een waterkoeler

“Breng nog maar een flesje.” Je hoort het je klanten graag zeggen. Met Tournée minérale in het achterhoofd, bedoelen ze met dat flesje steeds vaker eentje met heerlijk drinkwater. Met een waterkoeler voor de horeca staat het ook in no-time op hun tafel. Een herbruikbare fles weliswaar, dat je op elk moment kan bijvullen aan je TapWat-waterkoeler. Aangesloten op je leidingwaternet. Vaarwel talloze verpakkingen die getransporteerd en gerecycleerd moeten worden. Welkom duurzaamheid. Dankzij onze waterkoelers voor de horeca klinken je gasten milieubewust.

Je klanten duurzaam laten klinken, kan met een TapWat-waterkoeler.

Bubbels graag? Dat kan, met een waterkoeler ✔️

Wat uit je horeca waterkoeler stroomt, hoeft niet saai te zijn. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels? Met een TapWat-waterkoeler voor de horeca bedien je je klanten op hun wenken. Zonder je zorgen te maken over je voorraad. Goedkoper bovendien ook. Een TapWat waterkoeler voor de horeca kost – inclusief plaatsing & onderhoud – 1 à 2 euro per dag, afhankelijk van het gekozen apparaat en het aantal getapte flessen.

 

Kies je water met een TapWat waterkoeler voor de horeca.

 

Een personal touch voor je TapWat-waterkoeler

Je TapWat-waterkoeler voor de horeca gekocht? Wij doen de rest. We installeren de waterkoeler en zorgen voor de periodieke controle, het onderhoud en de vervanging van de filters. Het enige wat jij moet doen, is tappen. Wist je trouwens dat we ook de herbruikbare flessen voor je waterkoeler kunnen leveren met een personal touch, zoals je logo of de naam van je horecazaak? Als wat op tafel komt net dat tikkeltje meer mag zijn…

 

Een waterkoeler voor jouw horecazaak?

 

Contacteer TapWat