Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Drinkwaterfontein op school

De gezondheid van je leerlingen promoten, daar hoort voldoende drinken ook bij. En dan bedoelen we water uiteraard. Liefst nog op een duurzame manier en dan vermijd je bij voorkeur glazen of plastic waterflessen. Een drinkwaterfontein op de speelplaats of in de refter is dan een prima oplossing.

 

Kennismaken met de TapWat-drinkwaterfontein 

De voordelen van een drinkwaterfontein

Een drinkwaterfontein op school heeftniet uitsluitend het voordeel dat je leerlingen meer gaan drinken. Er zijn nog heel wat pluspunten aan een TapWat-drinkwaterfontein:

 

• Milieuvriendelijk

• Je leerlingen kunnen hun eigen drinkfles navullen

• Werkt met je bestaande waterleiding

• Geen flessen water of bidons om te bestellen en te recycleren

• Lagere kosten in vergelijking met dure flessen bronwater

 

De TapWat-drinkwaterfontein ontdek je hier

Drinkwaterfontein: ecologischer & handiger dan flessen water

Een drinkwaterfontein kopen is niet alleen handiger dan wekelijks glazen of plastic flessen water aanzeulen en stockeren. Het is ook een uiterst ecologische keuze. Een drinkwaterfontein sluit je namelijk aan op de bestaande waterleiding van je school. Bovendien kunnen je leerlingen hun herbruikbare drinkfles onbeperkt navullen aan de drinkwaterfontein. Geen gedoe met pmd-zakken boordevol lege flessen. Gefilterd water 24/7. Goed voor het milieu én voor je leerlingen. Win-win.

 

Leerlingen in topconditie dankzij de drinkwaterfontein

Met een TapWat-drinkwaterfontein stil je niet enkel figuurlijk de dorst naar kennis van je leerlingen. Je doet dat ook nog eens letterlijk met gezondgefilterd drinkwater, elk moment van de dag. Wij ontfermen ons bovendien over de installatie, de controle en het onderhoud van de drinkwaterfontein. Zo kan jij focussen op je kerntaak: onderwijs geven. Ook op zoek naar een drinkwaterfontein voor je school? 

 

Contacteer ons 

 

 


Gezond, gefilterd water op school dankzij de TapWat-drinkwaterfontein.