Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Drinkwatertoestel op de werkvloer

Hunker jij tijdens een drukke werkdag naar een fris glas water? Dan hebben wij sprankelend nieuws voor jou! Want met een drinkwatertoestel geniet jij tijdens de werkuren steeds van gekoeld, gefilterd en vooral gezond water! Hoog tijd dus voor een water dispenser op je werkvloer. En in dat opzicht zit je bij ons goed voor een slimme en duurzame zet.

Non-stop gefilterd drinkwater met jouw water dispenser

Slim en duurzaam dus. Want zo’n water dispenser is een prachtig toestel, geconnecteerd aan de waterleiding in je kantoor of bedrijf. Goed voor non-stop gefilterd drinkwater, gekoeld uit een koud water dispenser of op kamertemperatuur. Als je daar geen dorst van krijgt!

 

 

Dat betekent ook: meer gebruiksgemak, minder kosten en minder vervuiling voor het milieu. Want een water dispenser van TapWat kopen is vanuit ecologisch standpunt de beste keuze. Geen plastic flessen, geen vrachtvervoer naar de groothandel of winkel en geen transport naar jouw eindlocatie!

De TapWat water dispenser brengt non-stop gefilterd drinkwater bij je thuis of op het werk.
Een water dispenser kopen is een slimme en duurzame zet.

Functioneel de dorst lessen

Onze eenvoudige en milieuvriendelijke systemen zijn ideaal voor het creëren van een duurzame werkplek. Maar dan is er ook nog het visuele aspect, waar jij gegarandeerd het water van in de mond krijgt. Het designmodel van TapWat is uitermate geschikt voor jouw bedrijf en laat zich perfect integreren in elke werkomgeving. Je koopt de water dispenser in diverse kleuren, die binnen alle facetten strak en compact oogt.

 

 

 

Blije en gezonde medewerkers dankzij jouw drinkwatertoestel

Een water dispenser in jouw kantoor, bedrijf, showroom of in de zorgsector is een snelle en aangename manier om de dorst te lessen, de ganse dag door. Jij koopt snel en eenvoudig jouw toestel op maat, wij doen de rest! Je medewerkers zullen je dankbaar zijn.

 

We installeren het drinkwatersysteem en zorgen voor de periodieke controle van de water dispenser, het onderhoud en de vervanging van de filters. Jij hoeft er dus niet van wakker te liggen. Van keuken tot showroom, van inkomhal tot vergaderzaal: wij zorgen ervoor dat je medewerkers geen dorst lijden!

 

Neem snel contact met ons op