Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Water dispenser voor werk en thuis

Een fris glas water boost je energie. En met een koud water dispenser in de buurt drink je een hele dag zuiver drinkwater. Een gezondere tap bestaat niet. Hoog tijd voor een water dispenser bij je thuis of op het werk. In dat opzicht is een TapWat water dispenser kopen een slimme en duurzame zet.

 

Check onze water dispensers 

Een water dispenser: non-stop gefilterd drinkwater

Slim en duurzaam dus. Want zo’n water dispenser is een prachtig toestel, geconnecteerd aan de waterleiding in je woning, kantoor of bedrijf. Goed voor non-stop gefilterd drinkwater. Gekoeld uit een koud water dispenser of op kamertemperatuur. Dat betekent ook: meer gebruiksgemak, minder kosten en minder vervuiling voor het milieu. Want een water dispenser van TapWat kopen, is vanuit ecologisch standpunt de beste keuze. Geen plastic flessen meer, geen vrachtvervoer naar de groothandel of winkel, geen transport naar de eindlocatie bij je thuis of op het werk.

De TapWat water dispenser brengt non-stop gefilterd drinkwater bij je thuis of op het werk.
Een water dispenser kopen is een slimme en duurzame zet.

Water dispenser: mooi en functioneel voor thuis

Een water dispenser is niet alleen ideaal voor de werkplek, voor particulieren is er eveneens volop meerwaarde. Als gezin geniet je van gezond, gefilterd drinkwater met een druk op de knop aan de water dispenser. Je dorst lessen was nog nooit zo eenvoudig. Dan is er nog het visuele aspect… het designmodel van TapWat is uitermate geschikt voor thuis en laat zich perfect integreren in elk interieur. De water dispenser kan je kopen in diverse kleuren en oogt strak en compact.

 

Blije en gezonde medewerkers dankzij een water dispenser

Ook in kantoren, bedrijven, showrooms en de zorgsector is een water dispenser een snelle en aangename bron om de dorst te lessen, de ganse dag door. Je medewerkers zullen je dankbaar zijn. Eenvoudigweg een koud water dispenser kopen en TapWat doet de rest. Wij installeren het drinkwatersysteem en zorgen voor de periodieke controle van de water dispenser, het onderhoud en de vervanging van de filters. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar.

 

Van keuken tot showroom, van inkomhal tot vergaderzaal. Zowel voor particulieren als professionelen hebben wij de geschikte water dispenser.

 

Iets voor jou?

 

 

Neem snel contact op