Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Drinkwater met een milieubewuste touch

Milieubewust in het leven staan, daar hoort ook drinkwater met een ecologisch kantje bij. Steeds meer gezinnen en milieubewuste bedrijven kiezen voor drinkwater uit een water dispenser of ingebouwd drinkwatersysteem. Dat is lekker, gezond én milieuvriendelijk. Ervaar het zelf.

 

 Start nu met milieubewust water drinken

Wees lief: drink milieubewust

Laat die sixpacks, waterbidons of bakken met flessenwater voor wat ze zijn. Wil je echt milieubewust winkelen en water drinken, overweeg dan een duurzaam drinkwatersysteem. De impact van flessenwater op onze leefomgeving is namelijk niet te onderschatten – de cijfers spreken voor zich. Het milieubewuste alternatief bestaat: een drinkwatersysteem van TapWat.

 

Maximaal milieubewust

Onder het motto ‘maximaal milieubewust’, werkt TapWat met wat binnen ons bereik ligt… het uitstekende waterleidingnet in ons land. En dat brengt drinkwater van prima kwaliteit tot in je woning of zaak, milieubewust want met een minimale impact op het milieu. Daar kunnen bidonsystemen, plastic of glazen flessenwater niet aan tippen. Die verpakkingen moeten namelijk geproduceerd, gevuld, vervoerd

, opgehaald, gereinigd of gerecycleerd worden. Echt milieubewust is dat niet.

 

Milieubewuste bedrijven

Zo’n drinkwatersysteem opent een wereld van mogelijkheden voor thuis en ook vele milieubewuste bedrijven maken er al gebruik van. De ervaring leert dat milieubewuste medewerkers in kantoren de toestellen van TapWat sterk appreciëren. De permanente beschikbaarheid van gefilterd drinkwater, al dan niet gekoeld of met bubbels, maakt regelmatig water drinken supereenvoudig. Een boost voor de gezondheid én het milieu. De beste milieubewuste investering!

 

Ook milieubewust en gezond je dorst lessen?

 

Neem contact op met TapWat 

TapWater is je partner voor milieubewust drinkwater.