Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Multifunctionele keukenkraan

Keuken bouwen of verbouwen, dan verlies je liever geen enkel detail uit het oog, zoals je keukenkraan. Model, kleur, capaciteiten van je keukenkraan, zoveel stof tot nadenken. Met een volledig ingebouwde TAPIN-serie geef je je keukenkraan meteen een flinke upgrade.

 

 

Ontdek de TAPIN-serie keukenkranen

 


Keukenkraan integreren

Je wil graag een keukenkraan die zowat alles kan en er bovendien ook nog eens fraai uitziet. Dat kan met de TapWat TAPIN-serie keukenkranen. Het toestel zelf wordt ingebouwd in de kast onder het aanrecht. Jij ziet alleen de keukenkraan. Het systeem voor filteren van het leidingwater wordt zo aan het zicht onttrokken. De keukenkranen zijn er in verschillende modellen, passend bij de stijl van jouw keuken.

 

 

 

 

TAPIN keukenkraan: lekker & gefilterd

Met een TAPIN keukenkraan, heb je elk moment van de dag lekker en gefilterd drinkwater, zomaar van de kraan. Koud of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels, van deze keukenkraan tap jij waar je op dat moment zin in hebt. Je kiest de kleur, het design en de capaciteiten van je keukenkraan naar keuze. TapWat installeert het apparaat bij je thuis en zorgt ook voor de periodieke controle van het systeem, het nodige onderhoud en de vervanging van de filters. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

Duurzaam drinken met een TapWat-keukenkraan.

Duurzame keukenkraan

Tap je drinkwater van de keukenkraan, draag je je steentje bij aan het milieu. Minder transport, minder afval en minder nood aan recyclage. Een TAPIN keukenkraan is niet alleen duurzaam, ze is bovendien uiterst handig. Je tapt non-stop heerlijk drinkwater, zomaar van de keukenkraan. Gedaan dus met de wekelijkse uitstap naar de drankenhandel om zware bakken glazen of plastic flessen te gaan halen. Win-win voor het milieu én voor je portemonnee. Een moderne, milieubewuste keukenkraan installeren?

 

Contacteer TapWat