Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Zuiver water dankzij koolstoffilter

Water, de bron van alle leven. Zuiver drinkwater, een basisbehoefte. Eentje waar we bij TapWat graag aan meewerken. Dat doen we met een actieve koolstoffilter in onze toestellen. Zo drink je non-stop gezond en ecologisch van je eigen drinkwatersysteem.

 

Non-stop zuiver drinkwater dankzij actieve koolstoffilter?

 

 

Ontdek onze toestellen


 

Wat is een koolstoffilter

Een koolstoffilter is een filter met actieve koolstof. Tijdens de passage van het water, wordt de houtskool geactiveerd. De positieve lading passeert, de negatieve deeltjes hechten aan de koolstoffilter. Het water dat doorheen de koolstoffilter gaat, is zuiver drinkwater zonder schadelijke stoffen. Zomaar, recht van je kraan. Als dat niet ongelooflijk handig is.

 

Neutrale geur & kleur dankzij koolstoffilter

Is leidingwater wel lekker? Het antwoord is eenvoudig: ja. Het water dat uit je kraan stroomt, is van prima kwaliteit. Een TapWat-kraan of drinkwatersysteem met koolstoffilter filtert het bovendien tot heerlijk drinkwater met neutrale geur en kleur. We gaan zelfs nog een stapje verder: met één druk op de knop, drink je koud of warm water met of zonder bubbels, eenvoudig van de tap. Gedaan met zware bakken water sleuren en stockeren. Een waterkoeler met actieve koolstoffilter is goed voor jou en voor het milieu. Bye bye flessenwater, welkom waterkoeler met actieve koolstoffilter.

 

Koolstoffilter onderhouden

Zuiver water blijven drinken, daar horen periodieke controles bij van je drinkwatersysteem. Het vervangen van de actieve koolstoffilters hoort daar ook bij. Een koolstoffilter verwissel je best zo’n 1 à 2 keer per jaar, afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Niks om je zorgen over te maken, want installatie, controle en onderhoud doen wij. TapWat: sterk in service & onderhoud.

 

Heerlijk drinkwater met neutrale geur en kleur dankzij actieve koolstoffilter?

 

Contacteer TapWat