Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Een waterfilter: echt iets voor jou

Gezond leven, daar hoort voldoende water drinken zeker bij. En dus hol je wekelijks naar de winkel om voldoende flessen in te slaan. Kan makkelijker, duurzamer ook. Dan is een waterfilter dé oplossing voor jou. Met een waterfilter tap je heerlijk drinkwater, zomaar van de kraan.

 

Een waterfilter op je kraan?

 

 

Dat kan met TapWat

 

 

Ecologische waterfilter

Weg met die sixpacks, waterbidons of bakken met flessenwater. Welkom ecologische waterfilter. De impact van flessenwater op onze leefomgeving is namelijk niet te onderschatten – de cijfers liegen er niet om. Een milieubewuste stap in de goede richting: een waterfilter voor je thuis of kantoor.

 

Ruil flessen voor een waterfilter

Het milieu is niet de enige reden waarom je flessenwater beter ruilt voor een waterfilter. Je portemonnee heeft er ook baat bij. Met een waterfilter op je kraan drink je non-stop heerlijk water. Gefilterd water van je eigen waterleiding en dus heel wat goedkoper dan bronwater uit een fles. Omdat het zo eenvoudig is, met één druk op de knop heb je namelijk een verfrissend glas water, drink je met een waterfilter in huis ook meer. Een waterfilter boost dus ook nog eens je gezondheid.

 

Onderhoud waterfilter

Een waterfilter moet je toch ook onderhouden, horen we je al denken. En ja, dat klopt. Net dat onderhoud van je waterfilter is een kolfje naar de hand van onze TapWat-experts. Zij installeren de waterfilter en zorgen voor de periodieke controle ervan, het onderhoud en de vervanging van de filters. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar. Van keuken tot showroom, van inkomhal tot vergaderzaal. Zowel voor particulieren als professionelen hebben wij het geschikte toestel met waterfilter. TapWat @ your service!

 

Flessenwater ruilen voor een ecologische waterfilter? Uitstekende keuze.

 

Contacteer TapWat