Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Watertappunt voor je klanten

Je krijgt dagelijks heel wat klanten over de vloer en die wil je natuurlijk allemaal hartelijk ontvangen en wat te drinken aanbieden. Koffie, thee of misschien wel een klein fles water. Een fles dat vaak niet helemaal wordt leeggedronken en waarvan het restje water in de afvoer verdwijnt. Dat kan eenvoudiger, duurzamer ook, met de installatie van een watertappunt.

 

Een TapWat-watertappunt voor je klanten?

 

 

Ontdek de mogelijkheden


 


Verfrissend glas water van je watertappunt

Je laat je klanten niet graag wachten, dat spreekt voor zich, alleen soms kan het niet anders. En dan wil je het hen natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Een verfrissend glas tappunt water kan wonderen doen. Met wat geluk raken ze aan watertappunt aan de praat met andere klanten, zo wordt wachten meteen wat minder saai.

 

 

Watertappunt: non-stop gefilterd water

Installeer je een TapWat watertappunt, dan garandeer je je medewerkers en klanten non-stop gefilterd drinkwater. Zonder aan kwaliteit in te boeten. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels, watertappunten bieden het allemaal in één. Met een TapWat-watertappunt kiezen je klanten eenvoudig het water van hun keuze.

Non-stop gefilterd drinkwater voor je klanten dankzij een watertappunt.
Klant is koning, verwen hen met een verfrissend glas van een watertappunt.

Design watertappunt met personal touch

Gedaan met glazen flessen water of zware bidons aandragen, een TapWat- watertappunt maakt gebruik van je eigen waterleiding en is dus goed voor je rug en je portemonnee. We hebben bovendien prachtige design watertappunten, die je winkel of showroom een luxueuze look & feel geven.

 

Zet je toch graag een fles water op tafel tijdens een meeting, dan kan je die handig bijvullen met tappunt water. Wist je trouwens dat we bij een TapWat-watertappunt ook gepersonaliseerde flessen kunnen leveren, voorzien van bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam. Met deze personal touch zet je je bedrijf nog eens extra in de kijker.

 

Op zoek naar een watertappunt voor je klanten? 

 

Contacteer TapWat