Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Drinkwatersysteem voor sporters

Zomer of winter, jij houdt van sporten. Lekker op de mountainbike knallen door de bossen. Of jezelf in het zweet trappen op de hometrainer. Heerlijk! Dan weet je ook als geen ander dat je heel wat water moet drinken om je vochtreserve tijdens en na het sporten op peil te houden. En dan zijn wij er, TapWat. Want dankzij onze waterkoelers drink jij voldoende. Elk moment van de dag. Met een drinkwatersysteem aangesloten op je waterleidingnet. Gedaan met wekelijks zware flessen aan te sleuren.

 

Voldoende water drinken als sporter?

 

 

TapWat helpt je graag

Drinkwatersysteem: goed voor je portemonnee

Veel water drinken is een must voor een goede gezondheid. Met een drinkwatersysteem in huis heb je geen uitvluchten meer om dat niet te doen. Ook voor de kosten hoef je het niet te laten. Het TapWat-drinkwatersysteem wordt eenvoudig aangesloten op je bestaande waterleiding. Een drinkwatersysteem is bijgevolg een pak interessanter voor je portemonnee dan flessen water.

Drinkwatersysteem: ecologisch & gebruiksvriendelijk

Het is niet alleen goedkoper, een drinkwatersysteem is bovendien de juiste keuze vanuit ecologisch standpunt. De impact van flessenwater op ons milieu is niet te onderschatten. Geen productie, vervoer of recyclage van verpakkingen meer. Gebruiksvriendelijk ook. Dankzij het drinkwatersysteem geen gezeul meer met sixpacks of bakken flessenwater of gedoe met het stockeren en vervangen van bidons. Je vult je herbruikbare drinkfles eenvoudig bij aan je eigen TapWat-kraan. Gekoeld of op kamertemperatuur, aan jou de keuze.

 

Ook voor sportclubs is een TapWat-drinkwatersysteem een mooi extraatje naar leden toe. Zo bied je hun een verfrissende slok water tijdens of na de inspanning. Hun herbruikbare drinkfles vullen ze zelf aan op elk moment van de dag, zonder dat jij extra personeel moet inzetten om hen te bedienen aan de bar.

Een TapWat-drinkwatersysteem, het alternatief voor flessenwater tijdens het sporten.

Welkom drinkwatersysteem

TapWat heeft het geschikte drinkwatersysteem voor jou als sporter. Meer en meer mensen ontdekken dan ook onze oplossingen. Na aankoop hoef je zelf niks te doen, buiten je rondje hardlopen, fitnessen of fietsen, je glas water tappen en je dorst lessen. Wij doen al de rest: installeren van het drinkwatersysteem, de periodieke controles, het onderhoud en de filters vervangen. Waar wacht je op, je moest al weg zijn… START.

 

Ook een duurzaam alternatief voor die liters flessenwater tijdens het sporten?

 

Contacteer ons