Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Zo haal jij een waterkoeler in huis

Dankzij een TapWat-waterkoeler, thuis of op kantoor, heb je altijd zuiver drinkwater ter beschikking. Want onze toestellen zijn aangesloten op je leidingwater en zijn dus nooit leeg. Wil je een degelijke waterkoeler kopen die je water zuivert, koelt of verwarmt?

 

Ontdek onze toestellen 

Kies je waterkoeler

Een TapWat-waterkoeler kopen is een prima investering. Je kiest het toestel dat het best bij je past: een ingebouwd model, staand model of tafelmodel. Bij het ingebouwde model zie je alleen de kraan op je aanrecht. De waterkoeler zelf staat in een kast. Het tafelmodel pronkt graag op het aanrecht of een kastje. En het staande model is een echte blikvanger in elke ruimte. Je krijgt bij al onze waterkoelers: bruisend water, water op kamertemperatuur en gekoeld water. Graag ook warm water? Dan kan dat ook. Vraag die optie zeker.

 

De installatie van je waterkoeler

Nadat je je waterkoeler heb gekozen, komt een TapWat-technicus die bij jou thuis of op kantoor installeren. Voor een vlotte installatie is het belangrijk dat er een waterleiding en een stopcontact aanwezig zijn binnen 1,5 meter van de plaats waar je je waterkoeler wilt zetten. Onze technicus zorgt voor de aansluiting zodat je meteen van lekker gezuiverd en gekoeld drinkwater kunt genieten.

Een waterkoeler is echt onmisbaar in huis.

Waterkoeler vraagt weinig onderhoud

Voor het onderhoud van je waterkoeler hoef je zelf niks te doen. Eenmaal per jaar is de actieve koolstoffilter aan vervanging toe. Met een onderhoudscontract komt er iemand langs om die klus te klaren. Daarnaast worden ook de leidingen gereinigd en ontsmet en wordt het systeem gecontroleerd op z’n goede werking. Het wekelijkse onderhoud van je waterkoeler is eenvoudig: gewoon met een vochtige doek afnemen. Zo blijft je toestel altijd mooi en proper.

 

Zoek je een partner voor een duurzame waterkoeler? Neem dan snel contact op met TapWat. 

 

Contacteer ons!