Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Een waterfontein ontzorgt je

Zorg dragen voor je patiënten, dat is je passie. Meer nog, dat wil je ook doen voor hun bezoekers en voor je eigen medewerkers. En daar hoort een glas verfrissend water bij, heerlijk toch. Met een waterfontein kan dat bovendien eenvoudig, met één druk op de knop en non-stop.

 

Een waterfontein in de zorg, binnenkort ook bij jou? 

Waterfontein: duurzaamheid troef

Gedaan met verpakking die getransporteerd, gespoeld en gerecycleerd moeten worden. Met een waterfontein is duurzaam ondernemen geen loos begrip. Want al die flessen water hebben een impact op mens en milieu, daar kunnen we niet omheen. Met een TapWat-waterfontein is dat verleden tijd. De waterfontein wordt aangesloten op je leidingwaternet. De waterfontein garandeert de klok rond zuiver drinkwater aan iedereen die je zorginstelling bezoekt.

 

Waterfontein: prijsbewuste keuze

Uiteraard wil je je patiënten de allerbeste zorg geven, dat spreekt voor zich. En toch moet je af en toe de knip op de portemonnee houden om te zien dat de eindbalans klopt. Een TapWat-waterfontein is dan dé oplossing. Onze waterfonteinen zijn niet alleen een milieubewuste keuze, ze zijn bovenal een prijsbewust alternatief voor flessenwater.

 

 

Welkom waterfontein

Hoog tijd dus om je flessenwater te ruilen voor een waterfontein. Na aankoop van de waterfontein doen wij de rest. Installatie van de waterfontein, periodieke controle, onderhoud en zelfs het vervangen van de filters. Kortom een TapWat- waterfontein ontzorgt je terwijl jij zorg draagt voor je patiënten, bezoekers en medewerkers. Mooi toch?

 

Op zoek naar een waterfontein voor de zorg? 

 

Neem contact op 

Heerlijk drinkwater de klok rond met een TapWat-waterfontein.