Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Tapwie? TapWat!

TapWat is dé ideale manier om gefilterd drinkwater via de drinkwaterleiding naar jou te brengen, thuis of op kantoor. Zo weet je meteen ook waar de naam TapWat vandaan komt: Tapwater uit de kraan! Tap water betekent in het Engels niet voor niets ‘leidingwater’.

Hoe zorgen we ervoor dat leidingwater een grotere rol speelt in je leven dan alleen maar een douche nemen of de vaat doen? Door ervoor te zorgen dat drinkwater altijd netjes en gefilterd binnen handbereik is. Op deze pagina ontdek je waarom TapWat ook voor jou de beste optie is!

Sterk in service en onderhoud

Je hoeft je toestel zelf niet te installeren of onderhouden. Dat doen onze ervaren technici wel. Zij kennen alles over waterbehandeling. De drinkwatersystemen van TapWat – en andere merken – hebben voor hen dan ook geen geheimen.

Neem contact op

De 5 beloftes van TapWat

 • 1

  Je krijgt alle ondersteuning die je verdient.

 • 2

  Je baseert je keuze voor ons duurzaam systeem op oprecht advies.

 • 3

  Je bent altijd zeker van zuiver en puur drinkwater.

 • 4

  Je past je systeem aan jouw wensen en comfort aan.

 • 5

  Je kiest voor verbetering: minder gesleur, minder afval, meer comfort.

Mogen wij onze beloftes waarmaken?

Neem contact op

Betrouwbaar dankzij jarenlange ervaring

TapWat stoelt op de kennis en knowhow van Segorex – al 17 jaar specialist in waterbehandeling. Bij ons koop je dus niet zomaar een drinkwatersysteem. Je rekent erop dat alles perfect in orde is.

Bezorgd om het milieu

Dankzij TapWat verdwijnen er elk jaar duizenden plastic en glazen flessen van de markt en dus uit het milieu. Sportclubs die hun sporters vroeger verfristen met liters flessenwater, tappen nu gewoon gekoeld water uit hun TapWat-toestel.

Kies je ecologische toestel

Sociaal geëngageerd

TapWat werkt samen met Muylenberg in Turnhout, waar mensen met een beperking begeleid werken. Zo hebben zij met hun krea afdeling twee kunstwerken gemaakt van plastic flessen en ander afval. Ook laten we regelmatig eenvoudig, repetitief maar nuttig werk door de mensen bij Muylenberg uitvoeren.

Ontdek Muylenberg