Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Leidingwaterkoeler voor je gezin

Drink je gezond. We weten allemaal dat we meer water moeten drinken en hameren er wat graag op bij onze kinderen. Wel, met een leidingwaterkoeler was dat extra glaasje verfrissend water was nog nooit zo makkelijk. Met een waterkoeler voor thuis heb je non-stop gefilterd leidingwater bij de hand. Waar wacht je op?

 

Meer weten over een leidingwaterkoeler voor thuis 

Gebruiksvriendelijke & ecologische leidingswaterkoeler

Gedaan met elk weekend zware bakken glazen flessen of milieuonvriendelijke sixpacks aansleuren. Met een leidingwaterkoeler heb je het voor altijd bij je thuis. Je bespaart je niet alleen de rit en de kosten, je draagt bovendien ook je steentje bij aan het milieu. Geen verpakkingen die moeten gespoeld of gerecycleerd worden. Een TapWat-leidingwaterkoeler is een duurzaam alternatief voor flessenwater en voor je portemonnee. Win-win.

Goedkoper en duurzamer drinken met een TapWat-leidingwaterkoeler bij je thuis.

Doe ze nog eens vol met je leidingwaterkoeler

Naar de sportclub, naar school, of gewoon thuis, doe ze nog eens vol. Heerlijk fris, recht van de leidingwaterkoeler. Je glas of herbruikbare drinkfles vul je makkelijk bij aan de TapWat-leidingwaterkoeler. 7 op 7 gefilterd en gekoeld drinkwater met een kleine leidingwaterkoeler voor bij je thuis. Want de naam zegt het zelf, de TapWat- leidingwaterkoeler maakt gebruik van je waterleidingnet.

 

Kies je water met een leidingwaterkoeler bij je thuis.

 

Welkom leidingwaterkoeler

Klaar voor de wissel van flessenwater naar leidingwaterkoeler? We kunnen je geen ongelijk geven. Met een waterkoeler voor thuis les je de dorst van je hele gezin met een eenvoudige druk op de knop. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels, met een TapWat-leidingwaterkoeler heb je voor elk wat wils. Je kan het toestel bovendien volledig inbouwen en afwerken met een prachtige designkraan. Welkom leidingwaterkoeler! Wil je graag milieubewust meer water drinken?

 

Contacteer ons