Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Kraantjeswater: gezond & lekker

De snelste weg naar gezond drinkwater is kraantjeswater. Thuis of op je werk heb je altijd toegang tot leidingwater. En de kwaliteit van kraantjeswater via de waterleiding is optimaal. TapWat gaat nog een stapje verder en koppelt een prachtig toestel aan je waterleiding voor non-stop gefilterd kraantjeswater. Eenvoudiger wordt het niet.

 

Ontdek onze toestellen 

Gefilterd kraantjeswater drinken

Op de vraag of kraantjeswater drinkbaar en lekker is, antwoorden we volmondig ‘ja’. Zeker als je een waterfilter gebruikt om stoffen zoals chloor en metalen uit het kraantjeswater te halen. TapWat filtert het leidingwater met actieve kool en zilver. De actieve kool werkt als een geur- en smaakfilter en zo geniet je van geurloos kraantjeswater met een neutrale smaak. Het zilver gaat bacteriegroei tegen en zorgt ervoor dat je drinkwater vrij van bacteriën blijft. Ideaal, toch.

Geniet van gefilterd, lekker en gezond kraantjeswater met TapWat.

5 redenen om kraantjeswater te drinken

Drinkbaar en lekker dus. Al zijn er nog andere redenen om voortaan enkel en alleen nog kraantjeswater te drinken:

 

• 24/7 ter beschikking

• Geen stock aanvullen

• Goedkoper dan flessenwater

• Geen gesleur tijdens je supermartkbezoek

• Je verkleint je ecologische voetafdruk

 


Pimp je kraantjeswater

Je begrijpt het: kraantjeswater drinken is een verstandige keuze, al helemaal in combinatie met een waterdrinksysteem van TapWat. Zet een glas of een bekertje onder de uitloop en maak je keuze: koud of warm kraantjeswater, met of zonder bubbels. Een druk op de knop geeft je de dorstlesser waar je zin in hebt.

 

Toch eens zin in een ander smaakje? Pimp dan je kraantjeswater met een schijfje limoen, appelsien, aardbeien, wat gember en munt… varieer naar hartenlust. Tover een geweldige alcoholvrije cocktail met kraantjeswater op tafel en geniet samen met je familie, vrienden of collega’s.

 

Ook genieten van lekker en drinkbaar kraantjeswater? 

 

Contacteer TapWat