Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Drinkwatersysteem op kantoor

Heerlijk drinkwater voor je medewerkers of bezoekers op kantoor, de hele dag door? Dat kan ook zonder zware bidons of glazen flessen. Met een drinkwatersysteem aangesloten op het waterleidingnet. 7 op 7 gezond drinkwater voor je personeel. Fris, op kamertemperatuur of met bubbels en bovendien uiterst ecologisch. Ze zullen je dankbaar zijn.

 

Een drinkwatersysteem kopen voor op kantoor? 

 

Contacteer ons! 

Drinkwatersysteem: goed voor je portemonnee

Veel water drinken is een must voor een goede gezondheid. Met een drinkwatersysteem op kantoor is beschikbaarheid gegarandeerd. Geen uitvluchten meer dus. En ook voor de kosten hoef je het niet te laten. Het TapWat-drinkwatersysteem wordt eenvoudig aangesloten op je bestaande waterleiding. Een drinkwatersysteem is bijgevolg een pak interessanter voor je portemonnee dan flessen water.

 

Ecologisch & gebruiksvriendelijk drinkwatersysteem

Niet alleen goedkoper, een drinkwatersysteem is bovendien de juiste keuze vanuit ecologisch standpunt. De impact van flessenwater op ons milieu is niet te onderschatten. Reden te meer om te gaan voor een drinkwatersysteem op kantoor. Geen productie, vervoer of recyclage van verpakkingen meer. Gebruiksvriendelijk ook. Dankzij het drinkwatersysteem geen gezeul meer met sixpacks of bakken flessenwater of gedoe met het stockeren en vervangen van bidons.

 

Doei flessenwater, hallo drinkwatersysteem: waar wacht je nog op?

TapWat heeft het geschikte drinkwatersysteem voor je kantoor. Meer en meer bedrijven ontdekken dan ook onze systemen. Na aankoop hoef je zelf niks te doen, buiten tappen en je dorst lessen uiteraard. Wij doen al de rest: installeren van het drinkwatersysteem, de periodieke controles, het onderhoud en de filters vervangen. Handig toch?

 

Ook een duurzaam alternatief voor flessenwater op kantoor?

 

Contacteer ons 

Een TapWat-drinkwatersysteem, het alternatief voor flessenwater op kantoor.