Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Altijd zuiver drinkwater binnen bereik

Water drinken is gezond. Daarom is het belangrijk dat je thuis en op kantoor altijd toegang hebt tot lekker drinkwater. Eigenlijk heb je dat al, want het leidingwater in ons land is van goede kwaliteit. En een TapWat-toestel koelt, verwarmt en zuivert dat drinkwater of maakt er zelfs bruiswater van. Zo kun jij een hele dag lekker water drinken!

 

Ontdek onze toestellen

Het drinkwater in België

Bij TapWat bouwen we verder op de uitstekende kwaliteit van ons Belgisch drinkwater. We vinden het zonde dat kraanwater in veel huishoudens alleen wordt gebruikt om te koken, wassen, douchen … Terwijl ze elke week glazen of plastic flessen van de winkel naar huis sleuren – die ze daarna op de juiste manier moeten recycleren. Drinkwater hoort niet in de wc of de wasmachine, wel in een glas of herbruikbare fles. Drinkwater is kostbaar en dus moeten we er zuinig mee omspringen. Met een TapWat-toestel is dat kinderspel want dat biedt je zuiver drinkwater – wanneer je maar wilt.

TapWat brengt drinkwater dichtbij

Je TapWat-toestel combineert het drinkwater uit je kraan met gemak en duurzaamheid. Je kunt de hele dag water drinken zonder dat je een glazen of plastic fles uit de kelder moet halen. Het drinkwater wordt sowieso gefilterd. Daarnaast heb je de keuze uit: plat of bruis, en gekoeld, op kamertemperatuur of warm. Altijd superlekker! Want de actieve koolstoffilter in elk toestel zorgt voor een neutrale geur en smaak. Dankzij TapWat wordt water drinken eenvoudig.

 

 

Drinkwater zonder gedoe

Zuiver drinkwater via TapWat maakt het je gemakkelijk:

 

• Je drinkt je water altijd zoals jij dat wilt.

• Je hoeft niet te sleuren met flessen water.

• Je hebt altijd gefilterd drinkwater ter beschikking.

• Je kiest voluit voor het milieu.

• Je bespaart op vervoer, verpakking …

 

Wil je elke dag zuiver en lekker drinkwater drinken? 

 

Neem dan snel contact op!

Een TapWat-drinkwatersysteem, het alternatief voor flessenwater op kantoor.