Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

SPECIFICATIES

 

Dit compacte tafelmodel is enorm gebruiksvriendelijk en voorziet water op kamertemperatuur, gekoeld water en indien gewenst bruiswater.

 

  • Tafelmodel
  • Koud, kamertemperatuur of bruisend water
  • Drukknoppen of taps
  • Verschillende kleuren en capaciteiten

 

PRODUCTBESCHRIJVING

 

Een reeks krachtige en stille waterkoelers met een moderne uitstraling. De TAPUP-serie staat voor onderhoudsvriendelijke tafelmodellen. Hierdoor zeer geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Door het innovatieve en aangename ontwerp in combinatie met een hoge kwaliteit van interne componenten kan dit toestel op veel verschillende plaatsen gezet worden. Met drukknoppen of taps kunt u zelf uw gewenste water kiezen: koud, kamertemperatuur of bruisend.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en capaciteiten. Voor elk wat wils.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

 

Onze techniekers worden permanent opgeleid en zijn sterk in alles wat met waterbehandeling te maken heeft. Ze kennen onze apparaten door en door, maar kunnen ook service bieden voor apparaten die door derden werden geplaatst.

 

Achter de degelijke service van TapWat zit de knowhow van Segorex, al 17 jaar gespecialiseerd in de behandeling van water. Filteren, zuiveren, meten, controleren, onderhouden, herstellen: Segorex doet het voor tal van kleine en grote bedrijven en organisaties in heel het land.


 

contacteer ons