Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

SPECIFICATIES

Liever een toestel dat volledig ingebouwd is. Dan is onze TAPIN-serie is voor u. Al deze kranen zijn van Italiaanse makelij. Wij werken hiervoor samen met het topmerk Guglielmi. Benieuwd naar onze volledige gamma aan kranen? Neem contact op en wij tonen graag de mogelijkheden.

 

  • Ingebouwd model
  • Keuze uit verschillende kranen
  • Optie voor gefilterd leidingwater
  • Verschillende kleuren en capaciteiten

 

 

Vraag een offerte aan


 


Productbeschrijving

Wenst u ons toestel te integreren? Dat is zeker mogelijk met onze TAPIN inbouw-serie. Het toestel zelf wordt in een kast of ruimte geplaatst en u ziet enkel de kraan op uw keukenblad. De combinatie tussen gefilterd en niet gefilterd leidingwater is hierbij mogelijk. Uiteraard kunt u ook kiezen voor enkel gefilterd water. Verkrijgbaar in verschillende modellen (kranen) en capaciteiten. Voor elke keuken een gepaste oplossing.

Service en onderhoud

Onze techniekers worden permanent opgeleid en zijn sterk in alles wat met waterbehandeling te maken heeft. Ze kennen onze apparaten door en door, maar kunnen ook service bieden voor apparaten die door derden werden geplaatst.

 

Achter de degelijke service van TapWat zit de knowhow van Segorex, al 17 jaar gespecialiseerd in de behandeling van water. Filteren, zuiveren, meten, controleren, onderhouden, herstellen: Segorex doet het voor tal van kleine en grote bedrijven en organisaties in heel het land.

 

 

Contact