Professionelen


Uw partner in drinkwater

TapWat installeert het drinkwatersysteem in uw kantoor of bedrijf en zorgt ook voor de periodieke controle van het systeem, het nodige onderhoud en de vervanging van de filters. U hebt er dus zelf geen omkijken meer naar.
 

Lage kosten

Een drinkwatersysteem van TapWat, inclusief plaatsingen onderhoud, kost 1 tot 2 euro per dag, afhankelijk van het gekozen apparaat en het aantal gebruikers. Voor de meeste zakelijke klanten bedraagt de kost van één apparaat 1,2 tot 1,3 euro per dag. Dat is beduidend minder dan een bidonsysteem of bevoorrading met water in flessen.

Blije en gezonde medewerkers

De ervaring leert dat medewerkers in kantoren en bedrijven het drinkwatersysteem van TapWat sterk appreciëren. De permanente beschikbaarheid van gefilterd drinkwater, al dan gekoeld of met bubbels, maakt regelmatig water drinken makkelijk. En dat komt de gezondheid van uw medewerkers beslist ten goede.

Onze toestellen


Voordelen

Naast een financiële besparing heeft de overschakeling naar TapWat nog meer voordelen.

Logistiek gezien kan het niet eenvoudiger. Het drinkwater komt gewoon via de waterleiding. TapWat filtert het, koelt het en maakt het met een druk op de knop beschikbaar. Geen dure flessen meer. Ook geen loodzware bidons die u ergens moet stockeren. Het water hoeft nergens meer gekoeld te worden. Slechts een druk op de knop en het water komt gewoon naar u toe.

Als bedrijf draagt u niet enkel bij aan de gezondheid van uw medewerkers, u draagt ook uw steentje bij aan het milieu. Geen plastic flessen, geen vrachtvervoer van de groothandel of de winkel en geen vervoer meer naar uw bedrijf. Meer gebruiksgemak, minder kosten én minder vervuiling.

Onze toestellen

Een goede gezondheid start met voldoende water drinken en een goed drinkwatersysteem begint bij een afspraak bij TapWat.

Hierboven vind je een greep uit onze toestellen. Met onze persoonlijke aanpak op maat gaan we steeds op zoek naar het toestel dat het beste bij jouw wensten past op vlak van functionaliteiten en capaciteit.

Wist je dat wij ook gepersonaliseerde glazen en flessen kunnen leveren. Zo straalt uw woonzorgcentrum de nodige kwaliteit uit.

Contacteer ons

Wij doen de service. U kan genieten.

Tapwat Logo
Sprankelend optimisme
Je dorst lessen zonder gedoe? Tapwat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater.

Volg ons ook op

Contact