Uw partner in drinkwater

Drinkwatersystemen voor uw showroom


Verwen klanten met een verfrissend glas water

Uw klant is koning, dus het spreekt voor zich dat u hen de best mogelijke ervaring in uw showroom wilt geven.
Verwen hen daarom tijdens het wachten met een verfrissend glaasje water!

Met TapWat kan uw showroom duizenden euro’s uitsparen zonder aan kwaliteit in te boeten. U beschikt non-stop over gefilterd drinkwater. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels. TapWat betrekt uw drinkwater rechtstreeks van de waterleiding, filtert het, koelt het naar wens en voegt zo nodig bubbels toe.

Onze toestellen


Voordelen

Naast een financiële besparing heeft de overschakeling naar TapWat nog meer voordelen.

Logistiek gezien kan het niet eenvoudiger. Het drinkwater komt gewoon via de waterleiding. TapWat filtert het, koelt het en maakt het met een druk op de knop beschikbaar. Geen dure flessen meer. Ook geen loodzware bidons die u ergens moet stockeren. Het water hoeft nergens meer gekoeld te worden. Slechts een druk op de knop en het water komt gewoon naar u toe.

Indien het toestel op een gemeenschappelijke plaats staat, kunnen sommige bewoners ook zelf hun water halen. Hierdoor blijven bewoners niet enkel in beweging, het geeft hen ook de nodige autonomie.

Onze toestellen

Een fijne ervaring voor klanten begint met met het een aabieden van een drankje en een goed drinkwatersysteem begint bij een afspraak bij TapWat.

Hierboven vindt u een greep uit onze toestellen. Met onze persoonlijke aanpak op maat gaan we steeds op zoek naar het toestel dat het beste bij uw wensten past op vlak van functionaliteiten en capaciteit.

Wist u dat wij ook gepersonaliseerde glazen en flessen kunnen leveren. Zo staat de kwaliteit van uw bedrijf nog eens extra in de kijker.

Contacteer ons

Tapwat Logo
Sprankelend optimisme
Je dorst lessen zonder gedoe? Tapwat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater.

Volg ons ook op

Contact