Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Het onderhoud van je waterkoeler

Je koos onlangs voor een waterkoeler. Juichen we toe. Niet alleen heb je vanaf nu non-stop gezond, heerlijk drinkwater bij de hand. Handig ook, met 1 druk op de knop, gedaan met zware bakken flessenwater sleuren en stockeren. En bovenal is het jouw bijdrage aan een duurzame toekomst.

 

Terug naar je nieuwste aankoop dus, je TapWat-waterkoeler. Aankoop, check. En wat nu? Wij installeren je waterkoeler en zorgen voor de periodieke controle van de waterkoeler, het onderhoud en de vervanging van de filters. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar.

 

TapWat tot je dienst

Waterkoeler onderhouden

Op zich is het leidingwater in België van prima kwaliteit en drinkbaar zoals het uit de kraan stroomt. Vaak echter heeft toch een geur of zit er een smaakje aan. De watermaatschappij voegt namelijk een klein beetje chloor toe om het water bacterievrij bij jou te krijgen. Een TapWat-waterkoeler filtert die geur en smaak en zorgt ervoor dat je heerlijk, neutraal water krijgt.

 

Om de optimale werking van je waterkoeler te garanderen en zeker te zijn dat je water lekker blijft, is geen permanent onderhoud nodig. De periodieke controles die we bij TapWat doen, zijn voldoende. Daarbij wordt een standaardcontrole uitgevoerd en worden de (koolstof)filters van je waterkoeler vervangen. Vaak volstaat bij waterkoelers aangesloten op het leidingnet een jaarlijkse controle, afhankelijk van de intensiteit van gebruik.

Wat mag je zoal verwachten bij een onderhoud van je waterkoeler:

 

  • Algemene inspectie
  • Schoonmaken van de buiten- & binnenkant
  • Vervangen van defecte onderdelen
  • Vervangen van de (koolstof)filters
  • Desinfecteren van de kraan

Onderhoudscontract waterkoeler

Een onderhoudscontract met vaste, periodieke controles, of een occasioneel onderhoud, voor beiden kan je op ons rekenen. Onze technici zijn een kei in alles wat met waterbehandeling te maken heeft. Ze kennen niet alleen onze TapWat-waterkoelers vanbinnen en vanbuiten, ook waterkoelers van andere producenten kunnen ze voor je onderhouden. TapWat is sterk in service en onderhoud van waterkoelers.

 

Van keuken tot showroom, van inkomhal tot vergaderzaal. Zowel voor particulieren als professionelen hebben wij de geschikte waterkoeler. Jij doet de aankoop, wij zorgen voor de rest.

TapWat @ your service.

 

Meer weten over het onderhoud van je TapWat-toestel?

 

Contacteer ons. 

Terug naar overzicht