Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Van flessenwater naar duurzaam water

Milieubewust ondernemen, milieubewust eten, kortom milieubewust leven is allang geen modewoord meer. Het is vandaag een must. Als we onze kinderen een mooie toekomst willen geven, moeten we bewust omspringen met de aarde en al wat die te bieden heeft. Duurzaam omgaan met water hoort daar ook bij.

 

And that’s where we come in, TapWat.

Welkom duurzaam water

Flessenwater heeft een enorme impact op mens en milieu. Hoog tijd om daar wat aan te doen. Bye bye flessenwater, welkom duurzaam water. Ruil je flessenwater voor een duurzame TapWat-waterinstallatie, dan verklein je je ecologische voetafdruk. Je drinkt bovendien non-stop duurzaam, gefilterd water van je eigen leidingnetwerk.

In tegenstelling tot flessenwater is duurzaam water goed voor je portemonnee.
Duurzaam water drinken, ervaar het zelf met TapWat.

Duurzaam water saai: no way

Duurzaam leidingwater drinken hoeft niet saai te zijn. Niet met TapWat. Wij tappen sprankelend optimisme: koud of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels, altijd duurzaam. Thuis of op kantoor, want overal maakt duurzaam water het verschil. Wist je trouwens dat je met onze TAPIN-serie het toestel volledig kan laten inbouwen? Afgewerkt met een prachtige designkraan, wordt dit het neusje van de zalm in je nieuwe interieur. Voor het zicht hoef je dus ook geen neen te zeggen tegen duurzaam water.

Je flessenwater ruilen voor duurzaam water?

Duurzaam water: goed voor portemonnee & milieu

Duurzaam water duur? Kort & krachtig: NEEN! In tegenstelling tot flessenwater is duurzaam water goed voor je portemonnee. Je drinkt namelijk je eigen leidingwater. Het enige TapWat doet is dat voor je filteren, zodat het lekker, neutraal smaakt en vrij is van bacteriën.

Nog zo’n voordeel is dat duurzaam water er altijd is, zonder dat je op tijd en stond naar de winkel hoeft te hollen. Gedaan met zware bakken water sleuren. Geen onnodig transport meer, spoelen van flessen of recycleren van plastic. Duurzaam water is boost voor je gezondheid én het milieu.

De weg naar duurzaam water

De weg naar duurzaam water, die loopt via TapWat.

 

Onze aanpak gaat als volgt:

 

1. Afspraak: je maakt een afspraak met één van onze TapWat-specialisten.

2. Kiezen: samen overlopen jullie de mogelijkheden om duurzaam water bij jou thuis of in de zaak te halen.

3. Installatie: jij doet de aankoop van het TapWat-toestel en wij zorgen voor de professionele installatie en aansluiting ervan.

4. Genieten: vanaf nu geniet jij op elk moment van de dag van heerlijk duurzaam water.

5. Onderhoud: het periodieke of occasionele onderhoud komt op onze schouders. Onze technici weten van aanpakken.

 

Je flessenwater ruilen voor duurzaam water? Maak je afspraak bij TapWat.

Terug naar overzicht