Ambachtstraat 23 — 2340 Beerse

Is drinkwater echt drinkbaar?

We laten je niet langer op je honger zitten, het antwoord op deze vraag is volmondig: JA. Het drinkwater dat in België uit onze kraan stroomt, is uiterst veilig en drinkbaar. En toch grijp jij nog steeds naar de fles – water welteverstaan – omdat je niet houdt van de geur en smaak van het drinkwater uit je kraan.

 

That’s where we come in, TapWat.

Drinkwater: safety first

Veilig dus, dat komt omdat de Vlaamse watermaatschappijen het drinkwater élke dag controleren op aanwezigheid van bacteriën, kalk, pesticiden of zware metalen. Om de kwaliteit te garanderen wordt een klein beetje chloor aan het drinkwater toegevoegd. Chloor heeft een desinfecterende werking, maar dus ook… juist, een geurtje.

Het drinkwater dat in België uit onze kraan stroomt, is uiterst veilig en drinkbaar.

Gelukkig zijn daar oplossingen voor, zoals onze TAPIN-serie. Een gamma van prachtige kranen met ingebouwd toestel om leidingwater te filteren. Bye bye vervelende geuren en smaken, welkom heerlijk neutraal drinkwater.

 

Maak kennis met onze TAPIN-serie.

Drinkwater: dé beste keuze

Drinkwater van de kraan is niet alleen een pak goedkoper dan flessenwater. In tegenstelling tot wat velen denken, is het ook nog eens gezonder. Zo bevat flessenwater eens geopend al snel meer bacteriën dan drinkbaar leidingwater. 1 op de 4 merken van flessenwater bevat ook een te hoge concentratie van fluor, sulfaat en/of natrium.

 

En dan hebben we het nog niet gehad over de ecologische en praktische kant van drinkwater uit de kraan. Gedaan met zware bakken water sleuren, plastic afval of dure recyclage van flessen. Met een TapWat-drinkwatertoestel scoor jij dus op alle vlakken, thuis of op kantoor.

 

Drinkbaar kraantjes- of leidingwater is om vele redenen dé beste keuze:

 

  1. Gezond
  2. Goedkoop
  3. Ecologisch
  4. Praktisch
  5. Kwalitatief
Met een TapWat-toestel krijg je met 1 druk op de knop het drinkwater naar keuze, gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels.

Drinkwater saai… no way!

OK, drinkwater van de kraan is dan wel veilig, je vindt het ongelooflijk saai, zeg je. Ook die stelling kunnen we meteen ontkrachten. Met een TapWat-toestel krijg je met 1 druk op de knop het drinkwater naar keuze, gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels. Pimp je verfrissend glas drinkwater naar hartenlust met een schijfje limoen en wat munt. 

Of wat dacht je van wat verse gember. Drink je gezond, geen uitvluchten meer.

 

Conclusie, het drinkwater in België is 100% drinkbaar. En dankzij een TapWat-toestel smaakt het nog lekkerder.

 

Heerlijk drinkwater thuis of op kantoor? Vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht