Les je dorst met Tapwat

Kwaliteitsvolle zorg verdient kwaliteitsvol water

Kies je water

Gekoeld of kamertemperatuur, met of zonder bubbels

Met TapWat beschikt u non-stop over gefilterd drinkwater. Gekoeld of op kamertemperatuur, met of zonder bubbels. TapWat betrekt uw drinkwater rechtstreeks van de waterleiding, filtert het, koelt het naar wens en voegt zo nodig bubbels toe.

Makkelijk en eenvoudig

TapWat gebruiken is makkelijk en eenvoudig. Zet een glas of een bekertje onder de uitloop en maak uw keuze. Lekker koel of liever kamertemperatuur? Met of zonder bubbels? Een druk op de knop geeft u de dorstlesser waar u zin in hebt.

Weg met geurtjes, smaakjes en bacteriën

Tapwat filtert het leidingwater met actieve kool en zilver. De actieve kool werkt als een geur- en smaakfilter. Resultaat: volkomen geurloos drinkwater met een neutrale smaak. Het zilver gaat bacteriegroei tegen en zorgt ervoor dat uw drinkwater zuiver en vrij van bacteriën blijft.

Onze toestellen


Vriendelijk voor het milieu

Respect voor het milieu


Leidingwater

TapWat werkt met wat er al is: het uitstekende waterleidingnet in ons land, dat drinkwater van prima kwaliteit tot in uw woning, kantoor of bedrijf brengt. Daardoor blijft de impact van onze systemen op het milieu minimaal.

Vergelijk dat met bidonsystemen. De bidons moeten worden geproduceerd, gevuld, vervoerd, opgehaald, gereinigd of gerecycleerd. De belasting voor het milieu die al die handelingen met zich meebrengen, is aanzienlijk.

Tapwat spaart het milieu

  • Werkt met de bestaande waterleiding.
  • Geen plastic bidons.
  • Geen flessen van plastic of glas.
  • Geen vervoer, geen stockage.
  • Geen productie, reiniging of recyclering van verpakkingen.
Tapwat Logo
Sprankelend optimisme
Je dorst lessen zonder gedoe? Tapwat is de nieuwe manier om dag in dag uit te genieten van zuiver drinkwater.

Volg ons ook op

Contact